Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Uutisia

13.5.2017 Uusia laitehoitoja: timanttihionta, neulaton mesoterapia ja radiofrekvenssihoito

Kamomillaan on hankittu uusia laitteitta ja niiden myötä palveluvalikoima on kasvanut uusilla laitehoidoilla. Uusia hoitoja ovat timanttihionta, neulaton mesoterapia sekä radiofrekvenssihoito. Tutustu uusiin hoitoihin laitehoidot sivulla.

5.5.2017 Tarjous kainaloiden sokeroinnista (10 €) kasvohoidon yhteydessä jatkuu.

Nyt on lämmin ja aurinkokin paistaa suoraan silmään. Lämpimästä päivästä pehmentyneenä jatkan tarjousta "Kasvohoidon yhteydessä halutessasi saat kainalosokeroinnin edullisesti hintaan 10 €" kesäkuun loppuun saakka.

10.4.2017 Artdecon meikit myynnissä ja käytössä

Kamomillasta saa myös ostaa meikkejä sekä tilata meikkauksia. Myynnissä sekä käytössä on Artdecon meikkejä.

7.4.2017 Nyt myös Hurraw! huulirasvoja

Minulta löytyy nyt myös Hurraw! huulirasvoja. Tuoksuton, appelsiinin tuoksuinen sekä aurinkoon Sun Balm. Luonnollinen, vegaaninen, käytetty reilun kaupan raaka-aineita.Tahraamaton, supertäyteläinen, kosteuttaa pitkäkestoisesti eikä sula taskussakaan.

6.4.2017 Kainaloiden sokerointi vain 10 € kasvohoidon yhteydessä

Keväästä innostuneena tarjoan toukokuun loppuun saakka kasvohoidon yhteydessä halutessasi kainaloiden sokeroinnin edullisesti hintaan 10 €.

27.1.2017 Lymfahierontatarjous jatkuu vielä helmikuun ajan

Tammikuun lymfahierontatarjous 40 € jatkuu vielä helmikuun ajan. Lymfahieronnasta saat apua esimerkiksi runsaasta seisomisesta tai istumisesta johtuvaan turvotukseen.

11.1.2017 Lymfahierontaa tammikuussa tarjoushintaan

Tammikuussa lymfahierontaa tarjoushintaan 40 €. Jos sinulla on esim. turvotusta johtuen seisomisesta tai istumisesta tai toki voit tulla vaikka rentoutukseen. Hieronta on todella ihana tapa rauhoittua ja päästä pois hetkeksi kiireestä.

Katsomme paikanpäällä tarpeen, hieronta kestää noin tunnin. Ajan voi varata soittamalla tai ajanvarauksesta netistä.

29.10.2016 Uudet aukioloajat

Olen jatkossa paikalla ti-pe klo 10:00-17:00 hoitoja, myyntiä ja paikalla piipahtamista aikojen kyselyä varten. Ajat ovat kuitenkin varattavissa maanantaista lauantaihin sopimuksen mukaan. Vapaat ajat, joita on myös klo 17 jälkeen, näet nettiajanvarausjärjestelmästä.

29.10.2016 Uusia tuulia

Syksyn harmaudesta ja pimeydestä on tarjolla irtiottoa intialaisella päänhieronnalla tai aromaterapialla. Sokerointi on myös valikoimassa. Tervetuloa kokeilemaan!

31.8.2016 Uuden jatkajan esittäytyminen

Hei olen Hellevi,

Olen ammattiini erittäin ihastunut, rauhallinen ja koen vahvuudekseni iän tuoman kokemuksen sekä taidon kohdata ihminen iloineen ja suruineen. Toivon että työn kautta saan tarjota jokaiselle asiakkaalleni, hänen valitsemansa hoidon kautta, hetken hyvää oloa, nautintoa ja rentoutumista, hänen tarpeitaan kuunnellen.

Jatkaessani Kauneushoitola Kamomillassa, aion jatkaa Elinan hyväksi havaitsemalla polulla niin tuotesarjojen kuin hoitojenkin osalta. Oman panokseni Kamomillaan tuon lisäämällä tarjontaan karvanpoiston sokeroinnilla, meikkauksen ja rauhoittavan aromaterapian sekä rentouttavan intialaisen päähieronnan.

Terveisin Hellevi

31.8.2016 Kamomillassa on tapahtunut muutoksia!

Hei,

Kamomillassa tapahtuu omistajanvaihdos, paikkani ottaa SKY-kosmetologi Hellevi Kallunki, varma osaaja, iloinen ja ystävällinen. Hellevi aloittaa 1. syyskuuta, jolloin minä siirryn 27 vuoden jälkeen viettämään ”eläkepäiviä”. Tuotevalikoima ja hoidot jatkuvat entisellään mutta Hellevi tuo tullessaan myös uusia tuulia.

Minä puolestani kiitän kaikki asiakkaitani näistä ihanista vuosista ja mukavista hetkistä Kamomillassa, ja toivon sydämestäni kaikille menestystä ja hyvää jatkoa!

Terveisin Elina