Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Laitehoidot

Hellävarainen ultraäänikuorinta

Ultraäänikuorinta kirkastaa, kohottaa ja puhdistaa hellästi mutta tehokkaasti. Monipuolista laitetta suositellaan sekä näppylöiden, aknen, juonteiden, ryppyjen että maksaläiskien hoitoon. Nopea ja tehokas menetelmä takaa välittömästi näkyvät tulokset. Syväkuorinnan ansiosta hoitotuotteet imeytyvät paremmin ja niiden tehosta saa enemmän irti.

Timanttihionta tasaisemmalle iholle

Timanttihionnalla autetaan ihoa vastaanottamaan hoitovaikutukset ennen ja jälkeen hionnan. Timanttihionta soveltuu sekä kasvojen että vartalon kuorintaan. 

Nopea ja kivuton timanttihionta sopii erinomaisesti kiireiselle. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Timanttihionta silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa ja se on allergiaystävällinen.

Timanttihiontahoito on kivuton ja tehokas tapa puhdistaa ihoa. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sekä naisille että miehille. Timanttihionta tasoittaa ihon pintaa ja ihon väri normalisoituu. Hoito kiinteyttää, tasoittaa juonteita, vaalentaa arpikudosta ja pigmenttiläiskiä, poistaa mustapäitä ja puhdistaa epäpuhtaudet ihon pinnalta. Hoidon voi tehdä kasvojen ja selän alueelle. Suositellaan erittäin rasvaisen, suurihuokoisen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, konekäsittelyn ja loppuvoiteen. Riippuen ihon kunnosta hoitoa suositellaan 3-5 hoidon sarjana 14 päivän välein.

Innopen mikroneulaushoito

Innopen –mikroneulauksessa iho lävistetään ohuilla steriileillä neuloilla. Nämä pienet
neulat saavat iholla aikaan mikrovaurion, jota iho lähtee luonnollisesti korjaamaan alkaen uudistamaan ihon tukikudosta (kollageenia ja elastiinia). Neuloilla tehdyt kanavat toimivat myös väylinä aktiiviraaka-aineiden
imeytymiselle syvemmälle ihoon.

Mikroneulauksella hoidetaan mm. juonteita, suuria huokosia, veltostunutta ihoa, pigmentti muutoksia.

Mikroneulushoito on erittäin tehokas veitsetön hoito juonteille, ikääntyvälle iholle, laajentuneille ihohuokosille sekä arville sekäe vahvistaa ihoa.

Mikroneulaus sopiikin erinomaisesti ihon ennenaikaisen ikääntymisen ehkäisyyn sekä hoitamaan
jo alkavia ikääntymisen merkkejä.

Tulevaisuuden kasvo- ja vartalohoito kiinteytykseen ja rypyille

Radiofrekvenssihoito hyödyntää uusinta radiotaajuusenergiaa sekä magneettipulsseja turvallisesti ja tehokkaasti. Käytettävän laitteen teho perustuu energiaan, joka hoitaa ihon kaikkia kerroksia johtamalla kivuttomasti voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen. Hoitotuloksia kuvaillaan uskomattoman hyviksi. Radiofrekvenssihoito lisää kollageeninmuodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat.

RF-hoito on tehokas silmänympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa tehokkaasti myös "harakanvarpaisiin" silmien sivuilla ja alapuolella, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, "hamsteripussit", huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon yleiskiinteytys

Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan. Multipolaarinen RF-hoito toimii kuuden ihoon kosketuksissa olevan elektrodin avulla. Koska taajuus keskitetään hoidettavalle alueelle tehokkaasti, saadaan jo ensimmäisellä käsittelykerralla hyviä tuloksia. Keskitetyn taajuuden avulla tehoa myös tarvitaan vähemmän, jolloin käsittely on kivutonta ja miellyttävää.