Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Vain parasta ammattikosmetiikkaa ihollesi

Katso Kauneushoitola Kamomillassa käytössä olevat tuotesarjat

Jotta asiakas nauttisi kauneushoitolakäynnistään täysin siemauksin ja olisi tyytyväinenlopputulokseen, on hoitolassa käytettävien tuotteiden ja hoitojen oltava korkealaatuisia, tehokkaita ja turvallisia. Kauneushoitola Kamomillan hoidoissa käytän huippulaadukasta ja hoitavaa ammattikosmetiikkaa. Tuotteet valitaan ihotyyppisi mukaisesti ja halutessasi sinulle suositellaan myös ihollesi sopivat kotihoitotuotteet, joiden avulla ylläpidät ihosi kauneutta ja hehkua. Tutustu tuotesarjoihin ja ota yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat varata ajan!

ARTDECO | Meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Dermaviduals | Miksi dermaviduals®-kosmetiikka on poikkeuksellista?

Dermaviduals®-ihonhoitosarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS®-voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.

DMS®-rakenne täydentää soluväliainetta kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Korneoterapiassa ei käytetä lainkaan iholle vieraita aineita: dermaviduals®-ihonhoitotuotteissa ei käytetä säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, silikonia, väriaineita eikä hajusteita.

Erityisesti monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat saaneet avun siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita.

Doctor Eckstein | Biokosmetiikan edelläkävijä

Doctor Eckstein -ihonhoitotuotteet saavat ihosi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta ja terveeltä. Biokosmeettinen ja farmaseuttinen tutkimus, osaaminen sekä kokemus yhdistetään huolellisesti tuotteiksi, jotka tukevat ihon omaa luonnollista toimintaa ja sopivat kaikille ihotyypeille, jopa herkimmille ihoille.

Kaikki Doctor Eckstein – tuotteiden pohja- ja vaikutusaineet valmistetaan laadultaan parhaista ja tarkasti tutkituista luonnon raaka-aineista. Yksilöllisesti valituilla Doctor Eckstein -ihonhoitotuotteilla on saavutettu erinomaisia hoitotuloksia jo vuosikymmenien ajan. Ihonhoito osana kokonaisvaltaista kauneuden- ja terveydenhoitoa on aina ollut tavoitteemme.

PHYRIS | Kaunis & hemmoteltu olo!

Inspiroiva 3-vaiheinen PHYRIS hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana.

Maailman johtavat kosmetiikka-alan tutkijat, dermatologit ja kokeneet kosmetiikkakemistit ovat kehittäneet PHYRIS-tuotteet, jotka valmistetaan uusimmalla teknologialla lääketeollisuudessakin käytettyjen standardien mukaisesti. Tuotteissa käytetään luonnosta saatavia ensiluokkaisia vaikutusaineita.

PHYRIS-kosmetologisi auttaa valitsemaan juuri Sinulle sopivat tehokkaat, toisiaan täydentävät ihonhoitotuotteet. Nauti Phyriksen ihastuttavista erikoishieronnoista ja -naamioista kosmetologisi taitavissa käsissä.

PHYRIS on täynnä inspiraatiota!