Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Kauneushoitola Kamomilla

Hehkua, hemmottelua ja hyvää oloa

Uutisia

Vuosi 2021

Koronavirus on vielä läsnä, pyrin kuitenkin tekemään kaiken niin, että pysyisin itse terveenä
ja tietysti pitääkseni teidät asiakkaani terveinä. Hoidon aikana käytän joko maskia tai visiiriä. Pinnat desinfioidaan.

Sen vuoksi pyydänkin edelleen, että jos vähänkään epäilet tuloasi tai tunnet olevasi sairas, olet kuumeessa, nuhainen tai yskivä/aivasteleva tai vain puhtisi on pois, ota yhteys
ennen omaa aikaasi puhelimella tai sähköpostilla, joten voimme peruuttaa/muuttaa aikasi, ilman mitään maksuja.

Muistakaa käsienpesu, käsien desinfiointi, maskin käyttö sekä maalaisjärki mukana liikkuessanne.


Uutuuksia silti on tullut syksy aikana!

Innopen mikroneulauskynä

Mikroneulaus toimii tuottamalla tuhansia mikroskooppisianeulakanavia ihon epidermikseen. Nämä aktivoivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan
itseään luonnollisesti ja turvallisesti. Neulojen avulla tehdyt väylät mahdollistavat hoitavien aineiden paremman imeytymisen. Uusia ihosoluja syntyy
ja verenkierto paranee.

Hoidossa käytetään steriilejä, pieniä neuloja kynässä, jotka läpäisevät ihon kohtisuoraan ja näin estäen epätoivottujen ihovaurioiden
syntymistä. Neulojen syvyys valitaan hoidettavan ihoalueen mukaan. Siksi hoito sopii myös ohuen silmänympärysihon hoitoon

INNOPen™ -hoito ei ole täysin kivuton, mut­ta tuntemukset ovat yksilöllisiä ja vaihtelevat ihon
eri alueilla.

Parin tunnin päästä hoidosta iho on jo selkeästi rauhoittunut, ja useimmilla potilailla iho toipuu täysin vuorokauden sisään,
herkkäihoisillakin 48 h kuluessa. Kevyt turvotus, lämmön tunne ja punoitus ovat normaaleja sivuvaikutuksia, jotka saattavat kestää pari kolme päivää.

Mikroneulaushoito on hyvä hoito ikämuutoksille ja ihon kunnon yleiseen elvyttämiseen.

Hoidolla saadaan usein hyviä tuloksia, kun tavoitteena on parantaa ihon kuntoa, tasoittaa aknearpia ja kevyitä juonteita tai antaa heleyttä
iholle.

Tule tutustumaan hoitoon!


8.5.2019 Phyris Skin Results - Kirkastaa ihoa & häivyttää juonteita

Inspiroiva 3-vaiheinen PHYRIS hoito-ohjelma saa ihon hehkumaan nuorekkaana ja hyvinvoivana.Hedelmähapot tasoittavat tehokkaasti ihon pigmenttihäiriöitä ja stimuloivat ihon uusiutumista sekä kollageenin muodostumista. Lisäksi ne ehkäisevät ihon epäpuhtauksia ja tulehduksia.Ihoa kirkastavat AHA-hedelmähapot sopivat niin aknearpien ja pigmenttiläiskien tasoittamiseen kuin häivyttämään juonteita.

Eri hedelmähapoilla on tehokkaasti kirkastava vaikutus, joka nuorentaa ja tasoittaa ihoa. Sitruunahappo vaalentaa ja kirkastaa, maitohappo parantaa ihon kosteustasapainoa, viinihappo supistaa ihohuokosia, ehkäisee talitukkeumia ja kosteuttaa ihoa, ja omenahappo sitoo kosteutta. Liposomeihin kapseloinnin ansiosta AHA-hapot kulkeutuvat tehokkaammin ja syvemmälle ihoon ja lisäksi liposomit vapauttavat AHA-happoja tasaisesti pidemmällä aikavälillä.

8.4.2019 Uusi puhelinnumero

Kamomillan puhelinnumero uusiutuu: 050 4716167. Voit jatkossa, soittaa tähän numeroon. Vanha numero toimii tänne soittaessa vielä toistaiseksi, mutta takaisinsoitto tulee Kamomillasta tästä uudesta numerosta.

8.10.2018 Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutushoito

Luonnollisen kauniit, pitkät ja kaarevat ripset

Yumi™Lashes -ripsien kestotaivutus- on todellinen vallankumous kauneuden maailmassa. Se on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia.

Yumi™Lashes syntyi vuonna 2008 ja se on siitä lähtien saanut paljon tunnustusta kauneustoimittajilta ympäri maailman. Yumi™Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

Yumi™Lashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta, ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. Et tarvitse ripsipidennyksiä. Yumi™Lashes – käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Yumi™Lashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

 Yumi™Lashes hoito kestää noin75 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti. Kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

24.5.2018 Tietosuoja-asetus ja rekisteriseloste

25.5.2018 astuu voimaan uusi tietosuoja-asetus ja olen laatinut lain vaatiman rekisteriselosteen sekä uudistan samalla toimintatapaani.  

Uuden asetuksen myötä pyrin päivittämään asiakasrekisterini. Tietoja kerään edelleen asiakkaistani, jotta voin tehdä hoidot turvallisesti ja mahdollisimman asiakaslähtöisesti. Pyydänkin jokaista teitä täyttämään asiakaskortin seuraavan kerran, kun saavutte hoitolaani. Halutessanne poistan vanhat tietonne kokonaan.

Yritykseni ei koskaan eikä mistään syystä luovuta asiakkaidensa tietoja ulkopuolisille tahoille emmekä myöskään kerää asiakkaistamme tietoja muuhun kuin sujuvan asiakaspalvelun toteuttamiseen. Kaikki meille annetut tiedot pysyvät edelleen luotettavasti käsissämme ja noudatamme salassapitovelvollisuutta kaikessa asiakkaitamme koskevassa kanssakäymisessä. Rekisteriselosteemme löydätte www-sivuiltamme Yhteydenotto-sivulta (linkki: Rekisteriseloste). Rekisterin saa myös nähtäväkseen hoitolassamme.

23.5.2018 Kesäkuun alusta lähtien Kamomilla on auki sopimuksen mukaan

Olen paikalla sopimuksen mukaan sekä AINA, kun OPEN/AUKI-kyltti on ovessa näkyvissä. Jos tulet
ostoksille, varmistathan, että olen paikalla joko varaamalla ostosaika ajanvarauksesta tai
soittamalla p. 050 4716167. Lämpimästi tervetuloa!

23.3.2018 Sisäisesti nautittava kollageeni

Olen nyt saanut Kamomillaan myytäväksi juotavaa kollageenia: Number75. Vain lusikallinen veteen sekoitettuna kerran päivässä.

Kollageeni tekee ihon joustavaksi ja kimmoisaksi. Kollageeni on ihon tärkein rakennusaine, jonka osuus ihon kokonaismassasta on noin 75%. Suuren vetolujuutensa ansiosta kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä. Kollageeni vaikuttaa pääasiassa ihon kykyyn sitoa kosteutta, mutta se myös vaikuttaa ihon elastisuuteen ja ihon ryppyihin. Hydrolysoidun kollageenin on osoitettu parantavan ihon kimmoisuutta ja vähentävän kasvojen ikääntymisen merkkejä Valmisteen sisältämä hyalouronihappo ravitsee, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoasi sisäisesti sekä C-vitamiini edistää luonnollista kollageenin tuotantoa.

No75-kollageeni nivelille -tutkimuksissa havaittiin jo 3 viikon jälkeen kollageenia nauttineessa ryhmässä tilastollisesti merkittävä parannus nivelien kivuntunteessa, jäykkyydessä ja fyysisessä toimivuudessa. Positiivinen vaikutus voimistui 6 ja 12 viikon käytön jälkeen. No75-kollageeni iholle -tutkimukset ovat osoittaneet, että kollageenipeptideillä on positiivinen vaikutus jo neljän viikon käytön jälkeen ihon rakenneosien, kollageenin, elastiinin ja fibrilliinien muodostumiseen. Ihon kosteuspitoisuus nousee, ihon kimmoisuus paranee ja juonteiden muodostuminen hidastuu.

Iholle tarkoitetun kollageenivalmisteen hinta on 50€ / 100g purkki (täyttöpussi: 42€ / 100g). Kollageeni nivelille maksaa 45€ / 120g purkki (täyttöpussi: 40€ / 120g). Kummallekin tuotteelle yhden purkin ja yhden täyttöpussin pakettihinta on 75€ sekä yhden purkin ja kahden täyttöpussin pakettihinta 100€

9.10.2017 Radiofrekvenssihoito (RF) ja neulaton mesoterapia

Asiakkaani ja minä olemme todella tyytyväisiä tuloksiin radiofrekvenssihoidosta (RF) ja neulattomasta mesoterapiasta, mitkä asiakkaalleni tehtiin viiden sarjan hoitoina. Muutokset olivat nähtävissä jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin muodostusta, joka on ihon kiinteyden perusta. Samalla ihon pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat, solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Verenkierron parantuessa kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Iho tiivistyy ja kiinteytyy, minkä seurauksena pienet rypyt ja poimut katoavat. Turvallinen ja kivuton radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla. Hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Tehokkaan hoitomenetelmän ansioista kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen – tai ne voidaan unohtaa kokonaan.

Neulattoman mesoterapian avulla imeytin asiakkaani ihoon kiinteyttäviä aineita. Tässä hoitomuodossa sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, joilla tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi ilman että ihoon tarvitsee puhkaista reikiä.

Hoitoja suositellaan otettavaksi sarjahoitona, unohtamatta kotihoitoa sekä terveellisiä elämäntapoja. Tässä kuvat ennen hoitoa sekä viimeisen hoidon jälkeen:

Ennen ja jälkeen

21.8.2017 Uusi ajanvarausjärjestelmä

Kamomilla on ottanut käyttöön uuden helppokäyttöisen ajanvarausjärjestelmän. Käykäähän tutustumassa  ja varaamassa samalla aikoja. Siellä voit halutessasi valita hoitoon myös lisäpalveluita.

8.6.2017 Sokerointi eli karvanpoisto sokerin avulla

Kamomillassa olen ottanut käyttööni sokerin ihon karvanpoistoon. Sokerointi aloitetaan puhdistamalla sokeroitava alue hoitavalla puhdistusgeelillä, sen jälkeen alue puuteroidaan talkittomalla puuterilla, joka sitoo kosteuden iholta. Sen jälkeen ollaankin valmiita sokeroimaan. Sokerin pehmeyden vuoksi on sokerin levitys miellyttävämpää iholle eikä se aiheuta turhaa kipua.

13.5.2017 Uusia laitehoitoja: timanttihionta, neulaton mesoterapia ja radiofrekvenssihoito

Kamomillaan on hankittu uusia laitteitta ja niiden myötä palveluvalikoima on kasvanut uusilla laitehoidoilla. Uusia hoitoja ovat timanttihionta, neulaton mesoterapia sekä radiofrekvenssihoito. Tutustu uusiin hoitoihin laitehoidot sivulla.

10.4.2017 Artdecon meikit myynnissä ja käytössä

Kamomillasta saa myös ostaa meikkejä sekä tilata meikkauksia. Myynnissä sekä käytössä on Artdecon meikkejä.

7.4.2017 Nyt myös Hurraw! huulirasvoja

Minulta löytyy nyt myös Hurraw! huulirasvoja. Tuoksuton, appelsiinin tuoksuinen sekä aurinkoon Sun Balm. Luonnollinen, vegaaninen, käytetty reilun kaupan raaka-aineita.Tahraamaton, supertäyteläinen, kosteuttaa pitkäkestoisesti eikä sula taskussakaan.

11.1.2017 Lymfahierontaa

Jos sinulla on esim. turvotusta johtuen seisomisesta tai istumisesta tai toki voit tulla vaikka rentoutukseen. Hieronta on todella ihana tapa rauhoittua ja päästä pois hetkeksi kiireestä.

Katsomme paikanpäällä tarpeen, hieronta kestää noin tunnin. Ajan voi varata soittamalla tai ajanvarauksesta netistä.

31.8.2016 Uuden jatkajan esittäytyminen

Hei olen Hellevi,

Olen ammattiini erittäin ihastunut, rauhallinen ja koen vahvuudekseni iän tuoman kokemuksen sekä taidon kohdata ihminen iloineen ja suruineen. Toivon että työn kautta saan tarjota jokaiselle asiakkaalleni, hänen valitsemansa hoidon kautta, hetken hyvää oloa, nautintoa ja rentoutumista, hänen tarpeitaan kuunnellen.

Jatkaessani Kauneushoitola Kamomillassa, aion jatkaa Elinan hyväksi havaitsemalla polulla niin tuotesarjojen kuin hoitojenkin osalta. Oman panokseni Kamomillaan tuon lisäämällä tarjontaan karvanpoiston sokeroinnilla, meikkauksen ja rauhoittavan aromaterapian sekä rentouttavan intialaisen päähieronnan.

Terveisin Hellevi

31.8.2016 Kamomillassa on tapahtunut muutoksia!

Hei,

Kamomillassa tapahtuu omistajanvaihdos, paikkani ottaa SKY-kosmetologi Hellevi Kallunki, varma osaaja, iloinen ja ystävällinen. Hellevi aloittaa 1. syyskuuta, jolloin minä siirryn 27 vuoden jälkeen viettämään ”eläkepäiviä”. Tuotevalikoima ja hoidot jatkuvat entisellään mutta Hellevi tuo tullessaan myös uusia tuulia.

Minä puolestani kiitän kaikki asiakkaitani näistä ihanista vuosista ja mukavista hetkistä Kamomillassa, ja toivon sydämestäni kaikille menestystä ja hyvää jatkoa!

Terveisin Elina