Ystävällisen palvelun kauneushoitola Helsingissä

Tule unohtamaan arjen kiireet ja hemmottelemaan itseäsi Kauneushoitola Kamomillaan

Hyvää oloa, energiaa ja entistäkin kauniimpi sinä – tätä kaikkea saat Kauneushoitola Kamomillasta! Tutustu hoitolan palveluihin ja varaa aika joko puhelimitse tai  nettiajanvarauksen kautta. Kamomilla sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä hyvien kulkuyhteyksien varrella ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päästä Kampista. Sydämellisesti tervetuloa!

Yhteystiedot

Kauneushoitola Kamomilla

Sammonkatu 1

00100 HELSINKI

0504716167

kauneushoitola.kamomilla@gmail.com

www.kamomillakauneushoitola.com

Aukioloajat

Avoinna sopimuksen mukaan

Sunnuntaisin suljettu

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Mikäli haluaisit kysyä lisää hoidoista, tuotteista tai muista asioista, ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian! Huomioithan, että lomakkeella ei voi varata aikaa hoitoihin.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

loste

Henkilötietolain (523/1999) 10§ ja 24§ mukaan.

Rekisterin ylläpitäjät

Kauneushoitola Kamomilla (Y-tunnus 1243213-4)

Tunturikatu 19, 00100 HELSINKI

Rekisterin yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Hellevi Kallunki p. 09407582/0504716167 kauneushoitola.kamomilla@gmail.com

Rekisterin nimi

Kauneushoitola Kamomilla asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja tausta

Asiakasrekisteriin kerätään asiakkaiden henkilötietoja, jotta palvelut voitaisiin tarjota asianmukaisesti ja lainmukaisesti. Asiakkaiden henkilötietoja käytetään asiakasrekisterin ylläpitoon, asiakkaiden tilausten arkistointiin sekä asiakassuhteisiin.

Tietoja voidaan käyttää myös Kauneushoitola Kamomillan oman toiminnan kehittämiseen, henkilökohtaisempaan kohdennetun sisällön verkkopalveluissamme tai tilastointiin luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille.

Liikkeessämme käytetään henkilötietojen käsittelyyn ja ylläpitämiseen Timma-palvelua, joka on Timma Oy:n tuottama ajanvaraus- ja asiakkuudenhoitojärjestelmä (lisätietoja: www.timma.fi).

Kauneushoitola Kamomillalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. (esim. postitustarroina suoramainoksiin) Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä rekisterin ylläpitäjälle.

Rekisterin sisältö ja tietolähteet

Rekisteriin kerätään asiakkaan ajanvarauksen tai ostosten tai arvonnan tai järjestetyn tilaisuuden yhteydessä luovuttamat henkilötiedot, joita katsotaan tarvittavan asiakassuhteen asianmukaiseen hoitamiseen. Asiakkaan ajanvarauksen yhteydessä asiakkaalta pyydetään nettiajanvarauslomakkeen tai muun ajanvarauksen (esim. puhelu) yhteydessä seuraavat tiedot:

 • Ajankohta varauksesta
 • Varauksen lisätiedot tai erityistoiveet
  • Sähköpostilla tapahtuvaa suoramarkkinointia koskeva suostumus
  • Tekstiviestillä tapahtuvaa suoramarkkinointia koskeva suostumus

Lisäksi voimme tallentaa asiakkaasta seuraavat tiedot asiakasrekisteriin:

 • Asiakkaan yleistiedot koskien tarjottavia palveluita
 • Kuinka monta kertaa asiakas on jättänyt saapumatta paikalle sovittuna ajanvarauksena
 • Kenen työntekijän kanta-asiakas kyseinen asiakas on
 • Asiakkaalle myönnetyt alennukset
 • Lisätietoja, joilla asiakassuhteen aikana syntyneitä asiakastietoja pyritään hyödyntämään myös jatkossa asiakkaan hyväksi
 • Hoidon aikana asiakkaan luovuttamat tiedot allergioista sekä sairauksista hoidon yhteydessä.

Kauneushoitoa Kamomilla voi kerätä verkkosivujensa käyttäjistä analytiikkatyökalujen avulla anonymisoitua käyttäjädataa

Kauneushoitoa Kamomilla varaa myös oikeuden käyttää verkkosivuillansa evästeitä, jotka käyttäjä voi kieltää tyypillisesti selaimensa asetuksista.

Henkilötietojen luovuttaminen

Henkilötietojen luovuttamisessa noudatetaan kaikissa tilanteissa lainsäädäntöä.

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei Kauneushoitola Kamomillassa työskentelevä rekisterinpitäjä siirry harjoittamaan elinkeinoaan ulkopuolisen liikkeen alaisuuteen. Edellä sanotussa tilanteessa siirtyvälle rekisterinpitäjälle voidaan luovuttaa kopio asiakasrekisteristä, jotta rekisterinpitäjä pystyisi myös jatkossa palvelemaan kanta-asiakkaitaan asianmukaisesti.

Lisäksi henkilötietoja voidaan luovuttaa lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu ja suojattu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Asiakas ymmärtää, että hänen henkilötietoja käsitellään yhteistyökumppanimme tarjoamassa Timma-palvelussa.  Asiakas suostuu, että hänen henkilötietoja saadaan Timma-palvelun kautta siirtää kolmansille tietojenkäsittelijöille, edellyttäen kuitenkin, että henkilötietojen siirto on toteutettu EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Edellä sanottu sisältää oikeuden siirtää henkilötietoja kolmanteen maahan Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, edellyttäen kuitenkin, että tietojen siirtoon on kaikilta osin noudatettu EU:n tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

Rekisterin suojaus

Kauneushoitola Kamomilla on järjestänyt rekisterin tietoturvan yleisesti hyväksyttävällä tavalla sekä pyrkii asianmukaisin teknisin ratkaisuin estämään asiattomien pääsyn niin tietotekniikan avulla ylläpidettäviin tietojärjestelmiinsä kuin manuaalisesti ylläpidettäviin ja säilytettäviin aineistoihinsa.

Lähtökohtaisesti ainoastaan Kauneushoitola Kamomillan työntekijöillä sekä sen puitteissa toimivilla yrittäjillä ja heidän työntekijöillään on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin. Lisäksi Timma Oy:n työntekijöille ja Timma-palvelun muille tietojenkäsittelijöille voi syntyä peruste käsitellä manuaalisesti rekisterin henkilötietoja, jotta Timma-palvelu voidaan tarjota Kauneushoitola Kamomillalle ja sen asiakkaille asianmukaisella tavalla. Timma Oy:n työntekijät ja Timma-palvelun muut tietojenkäsittelijät ovat sitoutuneet salassapitovelvoitteisiin, joilla suojataan asiakkaan henkilötiedot lain edellyttämällä tavalla.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu tai, ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Kauneushoitola Kamomillan on samalla ilmoitettava rekisterin säännönmukaiset tietolähteet sekä, mihin rekisterin tietoja käytetään ja säännönmukaisesti luovutetaan.

Henkilö, joka haluaa tarkastaa itseään koskevat tiedot, on esitettävä tätä tarkoittava pyyntö Kauneushoitola Kamomillaan omakätisesti allekirjoitetussa tai sitä vastaavalla tavalla varmennetussa asiakirjassa.

Tiedon korjaaminen

Mikäli henkilö havaitsee esimerkiksi tarkastusoikeutta käyttäessään, että rekisterin tiedoissa on puutteita tai virheitä, on henkilöllä oikeus pyytää Kauneushoitola Kamomillaa korjaamaan tiedot asianmukaisiksi.

Muut oikeudet

Kauneushoitola Kamomilla pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta aika-ajoin täyttääkseen oikeudelliset velvoitteensa.

Kauneushoitola Kamomilla sitoutuu oma-aloitteisesti tai rekisteriin kirjatun henkilön vaatimuksesta oikaisemaan, poistamaan tai täydentämään rekisterissä olevat tiedot, joiden todetaan olevan virheellisiä, tarpeettomia, puutteellisia tai esimerkiksi vanhentuneita. Mikäli tiedon korjaamista ei hyväksytä, annetaan henkilölle perusteltu ilmoitus, jossa kerrotaan syyt, joiden vuoksi vaatimusta ei ole hyväksytty.

Henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

Asiakkailla on oikeus kieltää Kauneushoitola Kamomillaa käyttämästä häntä koskevia tietoja suoramarkkinointitarkoituksiin.